COERTZMUSIC

Ik ben Coert Zonneveld (1962). Ik studeerde aan het Rotterdams conservatorium klassiek trompet. Na 3 jaar maakte ik de overstap naar trompet lichte muziek en studeerde af in 1988. Bevlogen door de muziek heb ik ook de studierichting HaFa directie gedaan.

Ik heb diverse bigbands, harmonie- en fanfare(jeugd)orkesten gedirigeerd. Als trompettist speelde ik bij grote orkesten als het Rotterdams Philharmonisch Orkest, toerde 10 jaar door Europa met The Glenn Miller Orchestra en speelde bij Joop van den Ende theaterproducties in de musicals Ciske de Rat,Tarzan,The Wizz, Sunset Boulevard en Dirty Dancing.

Als trompetdocent was ik verbonden aan diverse muziekscholen en muziekverenigingen en sinds 1999 ben ik als docent muziek werkzaam op het college VOS te Vlaardingen.

Naast alle andere muzikale werkzaamheden is componeren mijn grote passie. Voor mijn orkesten en bigbands heb ik arrangementen en composities gemaakt. Ook ben ik me gaan toeleggen op het schrijven van lesmethodes en ander lesmateriaal voor trompet. Mijn bigbandcomposities, composities voor jeugdblaasorkest + combo en de trompetmethodes/-lesmaterialen zijn via deze site te bestellen.